Night Cafe Forum
Imbina utilul cu placutul. Muzica ,Videoclipuri , Glume , Bancuri , Maxime , Proverbe , Foto , Locuri frumoase , Jocuri , Radio Online , Horoscop , Vremea , Curs Valutar , Legi , Legislatie , Moda , Sport , Tuning Auto , Retete Culinare , Pasari , Pesti , Flori , Decoratiuni , Poezii , Psihologie , Parapsihologie , Filosofie , Enigme , Inventii , Inovatii , Sarbatori , Anunturi , Felicitari , Webmasteri si multe altele…..
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Night Cafe Forum | Reguli | Inregistrare | Login
POZE NIGHT CAFE FORUM
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: sexyindianca pe Simpatie.ro
 | Femeie 24 ani Ilfov cauta Barbat 24 - 53 ani |
|
|
Aici o sa gasiti orice mancare care contine peste.Sper sa va placa. 
15.7KB
|
|
pus acum 19 ani |
|
|
FRIGARUI CU PESTE
Ingrediente:
600 gr file de peste 100 gr felii de ananas din conserva 200 gr mandarine 1 ardei gras rosu 2 linguri de miere 2 linguri ulei 1 lingura sos de soia sos Tabasco sare piper
Mod de preparare:
Pestele se taie in bucati potrivite.Se amesteca mierea cu o lingura de ulei si sosul de soia.Se condimenteaza cu tabasco, sare si piper.Bucatile de peste,ananasul, mandarinele si ardeiul gras se infig alternativ pe o frigaruie,unsa cu putin ulei.Pe deasupra se ung cu glazura de miere si se frig 15- 20 min.In acest timp se intorc frecvent.Aceste frigarui sunt foarte perfecte pentru o masa in aer liber.
|
|
pus acum 19 ani |
|
|
PESTE CU LEGUME
Ingrediente:
400 gr peste 2 rosii 2 ardei grasi 1 morcov 150 gr mazare 100 ml suc de rosii 1 legatura de marar 100 ml ulei cimbru piper sare usturoi pisat
Mod de preparare:
Legumele se taie feliute.Pestele se prajeste intr-o tigaie cu ulei incins, apoi se pune pe un platou.In acelasi ulei se prajesc legumele ramase cu 50 ml de suc de rosii.Cand sunt gata pe trei sferturi, se adauga usturoiul pisat.Sosul astfel format se pune peste peste si se presara cu verdeata si condimente dupa gust.Se serveste cu suc de rosii.
|
|
pus acum 19 ani |
|
|
VARZA CU PESTE
Ingrediente:
800 gr varza 400 gr peste 500 gr untura sare piper
Mod de preparare:
Pestele portionat se prajeste in 50 ml de untura bine incinsa.Dupa ce este gata se scoate pe un platou.Varza taiata marunt se pune in restul de untura, se lasa 5 min.,dupa care se pun rosiile date pe razatoare.Se lasa 30 de min. ,apoi se potriveste de sare si piper.Se serveste cu pestele deja prajit.Este mai gustoasa calda.
|
|
pus acum 19 ani |
|
|
ZACUSCA CU CRAP
Ingrediente:
1,2 kg crap fara cap 3 morcovi 2 rosii 1 radacina de albitura 1 radacina de patrunjel 1 ceapa 250 gr castraveti murati 80 gr masline 120 ml vin alb 2 linguri pasta de tomate condimente
Mod de preparare:
Pestele se taie bucati, se sareaza si se prajeste in ulei.In acelasi ulei se calesc ceapa, morcovul, albitura toate taiate felii.Se adauga condimentele si castravetii murati.Se fierbe totul cu pasta de tomate, vin si apa.Maslinele se toaca marunt si se adauga peste legume impreuna cu bucatile de peste.Se da la cuptor.Se serveste calda sau rece cu patrunjel verde tocat si presarat deasupra.
|
|
pus acum 19 ani |
|
|
Crap grecesc
Durata de preparare: 1h 30min
Ingrediente: 1 crap cam de 1kg 1 1/2 lamiie 1/2 pahar ulei sare piper
Mod de preparare: Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o jumatate de lamiie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se asaza intr-o tava. Se toarna uleiul si zeama de la o lamiie. Se lasa pina se rumeneste, stropind din cind in cind cu sosul din tava.
Eiii.. credeti ca eu nu stiu sa gatesc?
|
|
pus acum 19 ani |
|