Night Cafe Forum
Imbina utilul cu placutul. Muzica ,Videoclipuri , Glume , Bancuri , Maxime , Proverbe , Foto , Locuri frumoase , Jocuri , Radio Online , Horoscop , Vremea , Curs Valutar , Legi , Legislatie , Moda , Sport , Tuning Auto , Retete Culinare , Pasari , Pesti , Flori , Decoratiuni , Poezii , Psihologie , Parapsihologie , Filosofie , Enigme , Inventii , Inovatii , Sarbatori , Anunturi , Felicitari , Webmasteri si multe altele…..
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Night Cafe Forum | Reguli | Inregistrare | Login
POZE NIGHT CAFE FORUM
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Profil Nebunatyka
 | Femeie 23 ani Bucuresti cauta Barbat 23 - 73 ani |
|
|
PUI UMPLUT Ingrediente:
1 pui de 1 kg 2 oua 2 linguri de pesmet 1 mar 40 gr unt 50 gr smantana 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Se curata puiul, se spala,i se scot maruntaiele si se toaca marunt.Intr-o tigaie se topeste untul si se rumeneste pesmetul.Se amesteca maruntaiele cu ouale, cu pesmetul, smantana,mararul si patrunjelul tocate marunt, sare si piper.Se omogenizeaza compozitia si se umple puiul cu ea, dupa care se indeasa si o jumatate de mar.Se pune intr-o tava unsa cu uns si se baga la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste.Se serveste cald.
|
|
pus acum 19 ani |
|
|
FRIPTURA DE PORC CU SOS DE MUSTAR
Ingrediente:
800 gr carne de porc 100 ml ulei 1 lingurita de mustar faina zahar sare piper
Mod de preparare:
Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se prajeste in ulei incins.Se scurge cratisa de ulei, lasandu-se numai cat sa acopere fundul acesteia.Se caleste putin faina, dupa care se adauga mustarul, se amesteca repede si se stinge cu o cana de apa calduta.Se lasa sa fiarba in continuare, adaugand zaharul si sarea.Se serveste calda.
43.5KB
|
|
pus acum 19 ani |
|
|
SNITELE DIN PIEPT DE PUI
Ingrediente:
1 piept de pui dezosat 100 gr faina 2 oua 100 ml ulei 100 gr pesmet sare piper
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui in feli egale si potrivite, dupa care se bat cu ciocanul de snitele.Se trec prin faina, si prin ou batut cu sare si piper, apoi prin pesmet.Se prajesc in ulei incins.Si se servesc simplu sau cu cartofi prajiti, cu piure de cartofi sau cu diferite sortimente de legume sau salate.
9.2KB
|
|
pus acum 19 ani |
|
|
TUSLAMA DE BURTA
Ingrediente:
400 gr burta de vaca 1 kg picior de vaca 4 morcovi 1 radacina de patrunjel 200 gr telina 2 cepe 3 foi de dafin 2 linguri de faina 100 ml ulei 2 oua 30 ml otet sare
Mod de preparare:
Burta si piciorul de vaca se pun la fiert dupa ce au fost spalate bine.Dupa 3 ore de fiert se pun 2 morcovi, patrunjelul, telina, ceapa, foile de dafin si se mai fierbe o ora.Se taie carnea in cubulete.Morcovii ramasi se rad si se calesc in ulei,se adauga faina si se sting cu zeama in care a fiert burta.Se mai fierbe 30 de min. si se strecoara.Se adauga peste carne galbenusurile de ou, otetul si se mai fierb 10 min.La sfarsit se pune sare.Se serveste calda.
|
|
pus acum 19 ani |
|
|
CIULAMA DE CIUPERCI
Ingrediente:
400 gr de ciuperci 100 gr faina 600 ml lapte 100 gr unt 1 legatura de patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile se taie in feliute subtiri.Intr-o tigaie se topeste jumatate din cantitatea de unt si se pun ciupercile sa se inabuse, cu o lingura de apa.Separat se dizolva faina in lapte rece si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt incins.Se adauga si restul de lapte si ciupercile.Se potriveste de sare si piper.Se fierbe 30 de min.Se serveste calda, cu o lingura de unt si patrunjel tocat deasupra.
12.3KB
|
|
pus acum 19 ani |
|
|
Chiftelute Suedeze
Ingrediente: 1/2 kg carne tocata de vita 1 ou pesmet 1/2 cana de apa, lapte sau smantana 1ceapa taiata sare si piper dupa gust
Preparare: Amesteca pesmetul, apa, smantana sau laptele si carnea. Se lasa apoi 10 minute la rece. Se amesteca ceapa cu carnea, oul, sarea si piperul. Se formeaza in maini chiflele si se prajesc. Se servesc cu piure sau legume.
15KB
|
|
pus acum 19 ani |
|
Barcelona
Membru de Onoare
 Din: Slatina
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 440
|
|
COLŢUNAŞI CU CARTOFI
Ingrediente: Aluatul-300g făină,1-2 ouă,3 linguri apă,sare. Umplutura: 6-7 cartofi mari,2-3 linguri de ulei, o ceapă mică, sare piper(colţunaşii se fierb).
Mod de preparare: Din făină,ouă,apă şi sare se face aluatul pentru colţunaşi(care ştie să-l facă!) care se umplu cu umplutura făcută din cartofii care se curăţă ,se pun la fiert în apă sărată clocotită. Se ung(Dumnezeu ştie cu ce!) şi se dau prin maşina de tocat, ceapa se prăjeşte în ulei(de care, alege fiecare) se amestecă cu cartofii, se adaugă sare şi piper(îmi aminteşte de o trupă rapp) şi se freacă bine(până-i sar ochii!) cu o lingură de lemn.Ca să vezi,ne-am întors la epoca limbii de lemn! Pardon,lingurii de lemn! Umplutura trebuie (aruncată?) să fie bine condimentată. Pot fi (reactivaţi) reîncălziţi prăjindu-i uşor. Se poate şi mai repejor! Hmmm! N-am prea înţeles mare lucru! Nu-i bai!
_______________________________________ taste of freedom
|
|
pus acum 19 ani |
|