Night Cafe Forum
Imbina utilul cu placutul. Muzica ,Videoclipuri , Glume , Bancuri , Maxime , Proverbe , Foto , Locuri frumoase , Jocuri , Radio Online , Horoscop , Vremea , Curs Valutar , Legi , Legislatie , Moda , Sport , Tuning Auto , Retete Culinare , Pasari , Pesti , Flori , Decoratiuni , Poezii , Psihologie , Parapsihologie , Filosofie , Enigme , Inventii , Inovatii , Sarbatori , Anunturi , Felicitari , Webmasteri si multe altele…..
Lista Forumurilor Pe Tematici
Night Cafe Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NIGHT CAFE FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Nebunatyka
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
Night Cafe Forum / Retete Culinare / DIVERSE RETETE Moderat de AngeloBlue, fanetrotil
Autor
Mesaj Pagini: 1
ladyblack
Vizitator



PUI UMPLUT

Ingrediente:

1 pui de 1 kg
2 oua
2 linguri de pesmet
1 mar
40 gr unt
50 gr smantana
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Se curata puiul, se spala,i se scot maruntaiele si se toaca marunt.Intr-o tigaie se topeste untul si se rumeneste pesmetul.Se amesteca maruntaiele cu ouale, cu pesmetul, smantana,mararul si patrunjelul tocate marunt, sare si piper.Se omogenizeaza compozitia si se umple puiul cu ea, dupa care se indeasa si o jumatate de mar.Se pune intr-o tava unsa cu uns si se baga la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste.Se serveste cald.


pus acum 19 ani
   
ladyblack
Vizitator





diverse retete

11.9KB


pus acum 19 ani
   
ladyblack
Vizitator



FRIPTURA DE PORC CU SOS DE MUSTAR

Ingrediente:

800 gr carne de porc
100 ml ulei
1 lingurita de mustar
faina
zahar
sare
piper

Mod de preparare:

Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se prajeste in ulei incins.Se scurge cratisa de ulei, lasandu-se numai cat sa acopere fundul acesteia.Se caleste putin faina, dupa care se adauga mustarul, se amesteca repede si se stinge cu o cana de apa calduta.Se lasa sa fiarba in continuare, adaugand zaharul si sarea.Se serveste calda.

diverse retete friptura porc sos mustar carne porc100 ulei1 lingurita zaharsare piper mod preparare:

43.5KB


pus acum 19 ani
   
ladyblack
Vizitator



SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Ingrediente:

1 piept de pui dezosat
100 gr faina
2 oua
100 ml ulei
100 gr pesmet
sare
piper

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui in feli egale si potrivite, dupa care se bat cu ciocanul de snitele.Se trec prin faina, si prin ou batut cu sare si piper, apoi prin pesmet.Se prajesc in ulei incins.Si se servesc simplu sau cu cartofi prajiti, cu piure de cartofi sau cu diferite sortimente de legume sau salate.

diverse retete snitele din piept pui piept pui dezosat100 faina2 oua100 ulei100 mod preparare: taie

9.2KB


pus acum 19 ani
   
ladyblack
Vizitator



MAZARE CU CARNE DE PORC

Citeste reteta

diverse retete mazare carne reteta

11.2KB


pus acum 19 ani
   
ladyblack
Vizitator



TUSLAMA DE BURTA

Ingrediente:

400 gr burta de vaca
1 kg picior de vaca
4 morcovi
1 radacina de patrunjel
200 gr telina
2 cepe
3 foi de dafin
2 linguri de faina
100 ml ulei
2 oua
30 ml otet
sare

Mod de preparare:

Burta si piciorul de vaca se pun la fiert dupa ce au fost spalate bine.Dupa 3 ore de fiert se pun 2 morcovi, patrunjelul, telina, ceapa, foile de dafin si se mai fierbe o ora.Se taie carnea in cubulete.Morcovii ramasi se rad si se calesc in ulei,se adauga faina si se sting cu zeama in care a fiert burta.Se mai fierbe 30 de min. si se strecoara.Se adauga peste carne galbenusurile de ou, otetul si se mai fierb 10 min.La sfarsit se pune sare.Se serveste calda.


pus acum 19 ani
   
ladyblack
Vizitator



CIULAMA DE CIUPERCI

Ingrediente:

400 gr de ciuperci
100 gr faina
600 ml lapte
100 gr unt
1 legatura de patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Ciupercile se taie in feliute subtiri.Intr-o tigaie se topeste jumatate din cantitatea de unt si se pun ciupercile sa se inabuse, cu o lingura de apa.Separat se dizolva faina in lapte rece si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt incins.Se adauga si restul de lapte si ciupercile.Se potriveste de sare si piper.Se fierbe 30 de min.Se serveste calda, cu o lingura de unt si patrunjel tocat deasupra.

diverse retete ciulama ciuperci faina600 lapte100 unt1 legatura piper mod preparare: ciupercile taie

12.3KB


pus acum 19 ani
   
RauL
Vizitator



Chiftelute Suedeze


Ingrediente:
1/2 kg carne tocata de vita
1 ou
pesmet
1/2 cana de apa, lapte sau smantana
1ceapa taiata
sare si piper dupa gust


Preparare:
Amesteca pesmetul, apa, smantana sau laptele si carnea. Se lasa apoi 10 minute la rece. Se amesteca ceapa cu carnea, oul, sarea si piperul. Se formeaza in maini chiflele si se prajesc. Se servesc cu piure sau legume.

diverse retete chiftelute 1/2 carne tocata vita1 cana apa, lapte sau taiatasare piper dupa gust

15KB


pus acum 19 ani
   
Barcelona
Membru de Onoare

Din: Slatina
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 440
COLŢUNAŞI CU CARTOFI

Ingrediente: Aluatul-300g făină,1-2 ouă,3 linguri apă,sare.
Umplutura:  6-7 cartofi mari,2-3 linguri de ulei, o ceapă mică, sare piper(colţunaşii se fierb).

Mod de preparare:
Din făină,ouă,apă şi sare se face aluatul pentru colţunaşi(care ştie să-l facă!) care se umplu cu umplutura făcută din cartofii care se curăţă ,se pun la fiert în apă sărată clocotită. Se ung(Dumnezeu ştie cu ce!) şi se dau prin maşina de tocat, ceapa se prăjeşte în ulei(de care, alege fiecare) se amestecă cu cartofii, se adaugă sare şi piper(îmi aminteşte de o trupă rapp) şi se freacă bine(până-i sar ochii!) cu o lingură de lemn.Ca să vezi,ne-am întors la epoca limbii de lemn!
Pardon,lingurii de lemn! Umplutura trebuie (aruncată?) să fie bine condimentată. Pot fi (reactivaţi) reîncălziţi prăjindu-i uşor.
Se poate şi mai repejor! Hmmm! N-am prea înţeles mare lucru!
Nu-i bai!


_______________________________________
taste of freedom

pus acum 19 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la